Jokić srušio Bogdanovića i Bjelicu na BRUTALAN način: Mirisalo na produžetak

Autor:

Sport

14.02.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan tripl-dabl učinak našeg Nikole Jokića u dresu Denvera, ali i odlučujući poen kojim je njegov tim pobedio Sakramento Kingse za koji su dobre partije pružili Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje Denvera

Denver je slavio dva poena razlike 120:118, i to iz drugog pokušaja našeg Nikole Jokića koji je iz "odbojke" ispravio promašaj iz lepo izgrađene akcije.  Sa druge strane je uz zvuk sirene iz velike daljine pokušao Hild, ali nije pogodio.

 

 

 

Sakramento će imati za čime da žali nakon ovog poraza jer je većim delom meča imao prednost, čak 11 poena nakon prve četvrtine. Vodili su Kingsi sve do pred kraj treće deonice kada je počela klackalica i uz nekoliko preokreta Denver je uspeo da upiše 39. pobedu u sezoni. Nagetsi sada imaju skor 39 - 18 na drugom mestu na Zapadu, a Sakramento je uz skor 30 - 27 trenutno deveti.

 

 

Nikola Jokić je zabeležio novi tripl - dabl sa 20 poena, 18 skokova i 11 asistencija, a imao je i jednu ukradenu loptu. Iz igre je Jokić pogodio sedam od 17 šuteva, dva puta je pokušao za tri poena ali bezuspešno, a sa linije za slobodna bacanja pogodio je šest od šest. Srpskom košarkašu je ovo 12. tripl - dabl u sezoni.

Najefikasniji je u Denveru bio Pol Milsap sa 25 poena i 13 skokova, a Malil Bisli je dodao 21 poena. Ajzeja Tomas je na svom debiju za Nagetse odigrao 13 minuta i postigao osam poena uz dve asistencije.

 

 

U Sakramentu je najefikasniji bio Badi Hild sa 25 poena. Oba srpska igrača odigrala su dobru partiju - Bogdan Bogdanović je za 27 minuta postigao 16 poena uz četiri skoka i dve asistencije, dok je Nemanja Bjelica igrao 20 minuta i postigao 13 poena uz po tri skoka i asistencije i jednu ukradenu loptu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading