SRBIJA SA KAPITENOM HITA KA KINI: Teo igra, ali nije sve sjajno...

Autor: Večernje novosti

Sport

12.02.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednju prepreku na putu ka Svetskom prvenstvu, koji se održava od 31. avgusta do 15. septembra ove godine, Srbija će pokušati da preskoči sa Milošem Teodosićem. Na spisku selektora Đorđevića za šesti "prozor" kvalifikacija, u kome nam je potrebna samo jedna pobeda da bi se prošlo kroz cilj, zasijalo je i ime zvaničnog kapitena našeg nacionalnog tima, koji je nedavno dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kapiten "orlova"

"Orlove" na poslednjoj stanici čekaju još dva duela, prvi protiv Estonije u gostima 21. februara od 18.00, drugi tri dana kasnije u beogradskom "Pioniru" od 16.00. 

Pored našeg najiskusnijeg plejmejkera na spisku se nalaze i evroligaški igrači: Vasilije Micić (Efes), Vladimir Lučić (Bajern), Nikola Milutinov (Olimpijakos) i Ognjen Kuzmić (Real Madrid), dok za razliku od prethodnog "prozora" nema Stefana Jovića.

- Miloš Teodosić će se sigurno pojaviti 18. februara na okupljanju reprezentacije - potvrdio je, za "Novosti", prvi pomoćnik selektora, Jovica Antonić.

RepublikaFoto: kss.rs

- Dok su Milutinov, Micić i Lučić igrači koje bismo eventualno mogli da dobijemo za drugu utakmicu u Beogradu. Stefan Jović se nije našao na spisku jer je povređen- rekao je Antonić.

Od starih snaga selektor i u ovom "prozoru" računa na internacionalce: Marka Simonovića, Miroslava Raduljicu, Stefana Birčevića, Dragana Milosavljevića, Stevana Jelovca, Aleksu Avramovića, Nikolu Jovanovića. Među kandidatima su i povratnici Ivan Paunić i Milenko Tepić, kao i domaći aduti Đorđe Gagić, Branko Lazić, Ilija Đoković, Ognjen Dobrić, Stefan Pot.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading