APSOLUTNI KRALJ: Kad dominira Partizan, dominira i Trinkijeri - Ja sam kao slon...

Autor:

Sport

10.02.2019

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je bacio na kolena šampiona regionalne lige! Posle utakmice Andrea Trinkijeri je bio zadovoljan konstantnošću u odbrani, a iako je ovo bio jedan od najboljih mečeva crno-belih ove sezone, smatra da je bilo propusta. Ali nije mogao Izalijan da sakrije euforiju zbog sjajne partije i pobede, pa je ponovo imao izuzetno šaljivo viđenje meča.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Čestitam igračima na velikoj borbi. Igrali smo bez dva važna igrača. Tvrdo, borili smo se,  dobili evroligaša. Bila je napeta i teška utakmica. Igrali smo kao tim. Dobili smo veliku utakmicu kod kuće, to nam je malo falilo- rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Pre svega, Italijan je zadovoljan psihološkom pripremom svog tima.

- Iskreno, samo sam želeo da moja ekipa ne igra prestrašeno. Nedostajala su dva važna igrača, poremetio se balans na bekovima. A nekada se to pretvori u želju, strast. Imali smo mnogo izgubljenih lopti, moramo da sazrimo. Malo smo neke stvari promenili. Promenilo se dosta u glavi, igrali smo s publikom, ali bez pritiska- rekao je strateg crno-belih.

Nikola Janković je imao zapaženu rolu, ali Trinkijeri je svojim viđenjem zasmejao sve prisutne.

- Ne znam. Ja sam kao slon, pamtim samo loše utakmice, ne dobre, ha-ha. Bio je čvrst, ima prostora da bude bolji. U prvim akcijama je sve zabrljao, tražio sam nož, pištolj, ali nekada moraš prvi da pružiš šansu- rekao je Trinkijeri.

Odbrana je bila najbolji segment igre crno-belih.

- Pogledaću utakmicu. Mislim da smo igrali čvrsto. Nismo ulazili u depresiju. Možda i najčvršća utakmica, jer nismo igrali najbolje. Igrali smo i bolje. Imali smo želju da dobijemo kao nikada. Odbrana je bila jako konstantna, s dosta koncentracije- rekao je Trinkijeri.

Trinkijeri je prokomentarisao ulogu Gegića u svom stilu.

- Ako jedan ili drugi ne mogu, tražiš kao trener novog igrača na novoj poziciji. U fudbalu imaš 100 štopera, on je poput Neste, Maldinija, Barezija- rekao je Trinkijeri.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading