ZVEZDA I KEJ SI RIVERS: Poznata je i cifra koju će Amerikanac zarađivati!

Autor:

Sport

10.02.2019

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapaju se poslednje kockice za transfer Kej Si Riversa u Crvenu zvezdu. Američki bek je doputovao u Beograd, gde će biti podvrgnut lekarskim pregledima, a potom bi trebalo da potpiše ugovor sa srpskim šampionom do kraja godine.

RepublikaFoto: instagram.com/kcrivers
Kej Si Rivers

Jeste Rivers bio uzdružan na surčinskom aerodromu, ali poslednje informacije iz Italije govore da je posao završen. Prema navodima tamošnjih novinara Crvena zvezda je uplatila 40.000 dolara na račun dosadašnjeg kluba Kej Si Riversa Ređo Emilije, kako bi Amerikanac dobio papire.

Rivers se oprostio od Ređane, spremna i zamena za njega

Taj novac Ređo Emilija će iskoristiti za dovođenje Majkla Diksona iz Izraela.

Još juče Kej Si Rivers se oprostio od dosadašnjeg kluba.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Rivers je igrač  koji može da igra na poziciji tri na dva. U karijeri je nastupao za timove kao što su Panatinaikos i Real Madrid tako da je to dovoljan dokaz njegovog kvaliteta. Rivers ima 31 godinu, a bio je i šampion Evrolige 2015. godine. Dva puta je bio šampion Španije, dva puta je osvjao Kup Kralja, a isti broj puta je bio i šampion Grčke.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading