Nedovićev povratak među "manekene"

Autor:

Sport

10.02.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac i bek Armanija iz Milana Nemanja Nedović vratiće se na parket nakon povrede leve butine, zbog koje je odsustvovao više od jednog meseca.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nedović

Nedović će u sastavu "manekena" biti u nedelju u meču Serije A protiv Pezara, ali će i dalje igrati pod ograničenom minutažom tokom oporavka.

Eksplozivni kombo-bek bio je u sastavu tima i na meču Evrolige protiv Darušafake, ali nije ulazio u igru. Takođe se navodi da će Nedović biti u timu i u mečevima Kupa Italije, u kojem se Armani u prvom kolu sastavje sa Virtusom iz Bolonje, iako u tom takmičenju postoji ograničenje na samo šest košarkaša koji nisu iz Italije.

Nedović je u dosadašnjoj karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Lijetuvos Ritas, Golten Stejt Voriorse, Valensiju i Unikahu pre dolaska u Armani prethodnog leta, a u sezoni 2016/2017 bio je i osvajač Evrokupa sa Unikahom.

Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrnu medalju na Olimpijskom igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading