ĐORĐEVIĆ SVE ZADOVOLJNIJI!

Autor:

Sport

20.08.2017

07:18 >> 13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Aleksandar Đorđević, izrazio je veće zadovoljstvo posle pobede nad Rusijom, nego dan pre, kada su njegovi izabranici savladali Poljsku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sve zadovoljniji: Aleksandar Đorđević

U okviru Superkupa koje se održava u Hamburgu "orlovi" su u drugoj utakmici turnira savladali Rusiju 85:75.

- Bila je ovo dobra, tvrda utakmica, izuzetno korisna za nas. Posle meča sa Poljskom, ušli smo u ritam mečeva koji ćemo imati na Evropskom prvenstvu. Rusi su svih 40 minuta odigrali izuzetno agresivno, a upravo sa takvim odnosom protivnika prema igri ćemo se susretati u Turskoj. Odigrali smo tridesetak minuta sa dobrom kontrolom igre i u odbrani i u napadu, ali smo u tih 10 slabijih minuta, dosta grešili i puno poena poklonili protivniku, što ne smemo sebi da dozvolimo na šampionatu - rekao je Đorđević.

On je istakao da tim tek treba da se uigra. 


- Generalno sam zadovoljan većim delom utakmice protiv odličnog rivala. Samo tri igrača su odigrala preko 20 minuta, pa smo dobro rasporedili minutažu i sačuvali energiju za utakmice sa domaćinom Nemačkom, koja se igra u ranom terminu. Prema trenutnoj situaciji, ovo je u velikoj meri novi tim, bez dosta igrača sa Olimpijskih igara i moramo kroz treninge i utakmice da gradimo novu igru - dodao je selektor Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading