DOVOLJNO ZA DEBI: Izazvao euforiju, proveo 14 minuta na parketu, savladao drugog Srbina koji je ubacio tripl dabl

Autor:

Sport

09.02.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver Nagetsi doživeli su treći uzastopan poraz, ovog puta na gostovanju Filadelfiji 117:110 uz novi tripl dabl Nikole Jokića. Bobi Marjanović 14 minuta na parketu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović u novom dresu

Utakmica je bila veoma dinamična, sa dosta rezultatskih amplituda, ali na kraju su Siksersi jednostavno bili bolji i hladnokrvniji u finišu i došli do velike pobede, kojom su prekinuli niz od dva poraza. Sa druge strane i Denver je imao dva vezana poraza, ali oni su nastavili da gube.

Siksersi su bolje počeli meč, prvu četvrtinu završili sa +10, a imali su i +16 u prvom poluvremenu. Ipak, od tada je usledio veliki pad, a razigrali su se i gosti, pre svih Jokić koji je baš u drugoj deonici postigao 11 poena i na odmor se otišlo nerešenim rezultatom 56:56. U drugom poluvremenu niko nije uspevao da se odvoji više od pet poena, sve do finiša, kada je Filadelfija došla do +6, da bi meč završila trijumfom od sedam razlike.

Kod pobednika Džej Džej Redik bio je najefikasniji sa 34 poena, Batler je postigao 22, a Džoel Embid je imao dabl dabl učinak od 15 poena i 12 skokova. Boban Marjanović kome je ovo bila prva utakmica za klub iz grada bratske ljubavi, za 14 minuta postigao je četiri poena uz dva skoka i blokadu. Na drugoj strani Jokić je zabeležio 11. tripl dabl sa 27 poena i po 10 skokova i asistencija uz još tri ukradene lopte. Džamal Marej postigao je 23 poena. Filadelfija je ostala peta na Istoku sa skorom 35-20, dok je Denver drugi na Zapadu sa 37-18.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading