Turci ne žele Teodosića!

Autor:

Sport

08.02.2019

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski košarkaški klub Fenerbahče neće pokušati da angažuje srpskog plejemejkera Miloša Teodosića, preneo je "Sportando".

RepublikaFoto: twitter.com/CoachCarson
Miloš Teodosić

Prema informacijama koje ima specijalizovani košarkaški portal "Sportando" Fenerbahče ne planira da dovodi nove igrače u predstojećem periodu, a izuzetak nije ni Miloš Teodosić koji je postao slobodan igrač, s obzirom na to da su ga Los Anđeles Klipersi danas i zvanično otpustili.

Ukoliko Teodosić ne pronađe novi angažman u NBA ligi, vratiće se u Evropu, a kao najozbiljniji kandidati za njegove usluge spominjali su se Anadolu Efes i Makabi iz Tel Aviva, međutim oglasio se i generalni menadžer Anadolu Efesa, Alper Jilmaz, koji je saopštio da klub iz Istanbula takođe neće menjati sastav do kraja sezone.

- Anadolu Efes nema u planovima za ovu sezonu promene u sastavu, pa samim tim ni angažovanje Miloša Teodosića -rekao je Jilmaz za "Trendbasket".

Pre odlsaka u najjaču košarkašku ligu sveta, srpski plejmejker nastupao je za CSKA iz Moskve sa velikim uspehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading