Bobi je trejdovan, a evo šta čeka Teodosića!

Autor:

Sport

06.02.2019

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski plejmejker Miloš Teodosić poslednji put je igrao za Kliperse petnaestog decembra i postoji velika mogućnost da sezonu ne završi u Klipersima, ako se uzme u obzir njegova želja da napusti NBA smeši nam se košarkaška bomba.

Boban Marjanović i Miloš Teodosić

Teodosić je tokom januara imao problem sa kolenom, međutim povreda nije glavni razlog zašto je srpski igrač ove takmičarske godine odigrao samo 15 mečeva, uz prosečno 10 minuta na terenu.

Miloš se nalazi u poslednjoj godini ugovora i kako su Klipersi trejdovali Tobajasa Herisa u Filadelfiju sa kojim su otišli i Bobi Marjanović i Majk Skot, a vrlo je verovatno da će do kraja trejd roka povući još neke poteze. 


Prema pisanju američkih novinara ekipa iz grada "anđela" pokušaće da trejduje veterane i igrače kojima ističu ugovori, a među njima je i naš košarkaš. 

Teo je već ranije najavio da će se vratiti u Evropu. 

Kako trejd rok traje do četvrtka, odnosno sedmog februara, postoji velika šansa da će Miloš ili biti trejdovan ili nešto kasnije otpušten od strane Klipersa. Džeri Vest, koji se nalazi u vrhu ove franšize, pokušaće da trejdom Teodosića i još nekih igrača dobije zauzvrat pikove. 

Pored Teodosića u trejdu bi mogli da se nađu Ejveri Bredli, Marćin Gortat, Danilo Galinari... Klipersima ove sezone nije cilj plej-of i pokušaće da očiste "seleri kep", kao i da skupe što više pikova kako bi na leto pokušali da dovedu Entonija Dejvisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading