"Partizan je mislio pešaka do Berlina": Crno-beli se porazom oprostili od Evrope!

Autor:

Sport

05.02.2019

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Albi iz Berlina u poslednjem, šestom, kolu TOP 16 faze Evrokupa. Domaći tim dobro je kontrolisao meč i odbio svaki nalet gostiju, 97:74 (18:23, 29:11, 19:19, 31:21).

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Evropska avantura crno-belih završena porazom u glavnom gradu Nemačke. Borili su se izabanici Andree Trinkijerija, to im niko ne može osporiti, ali su domaći bili odlučni da se revanširaju za poraz iz Beograda i overe prvo mesto u grupi.

Početak i nije bio tako loš za Partizan, šta više, bio je odličan. Prvih 10 minuta gosti su bili tim koji je kontrolisao meč i deonicu okončali sa prednošću od pet poena, ali onda potpuni kolaps Beograđani su doživeli i drugoj četvrtini koju su izgubili sa 18 poena razlike.

Poslednji trzaj srpski predstavnik je pokazao sredinom treće deonice kada je bilo samo "minus dva", ali su domaći nakon toga ponovo zaigrali ozbiljnije i sigurno priveli meč kraju.

RepublikaFoto: Starsport
Andea Trinkijeri

Najefikasniji kod domaćina bili su Rokas Giedraitis sa 18, odnosno Nels Džefi sa 17 poena, dok su se kod crno-belih istakli Vanja Marinković sa 14 te Džok Lendejl sa 18 postignutih poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading