NBA SRBIJA!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

06.02.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će u Kini imati NBA petorku! Dugo je naša zemlja čekala da se kockice sklope i da na Svetskom prvenstvu u košarci, koje je na programu od 31. avgusta do 15. septembra, konačno nastupimo u najjačem mogućem sastavu.

Nemanja Bjelica

Svoje usluge selektoru Aleksandru Đorđeviću (51) obećali su svi naši predstavnici u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Miško Ražnatović, menadžer NBA ol-star igrača Denvera Nikole Jokića (23), izjavio je pre nekoliko dana da će njegov klijent biti na raspolaganju selektoru nacionalnog tima, dok je košarkaš Sakramenta Nemanja Bjelica (30) lično izrazio želju da nastupi za Srbiju na predstojećem Mundobasketu. Bogdan i Bobi su bili u ekipi pre dve godine na Evropskom prvenstvu, na kome smo osvojili srebro, dok je Teo samo tada odsustvovao zbog povrede. U razgovoru za Srpski telegraf, pomoćnik selektora reprezentacije Miroslav Nikolić rekao je da su sjajne vesti stigle na adresu nacionalnog tima i da će stručni štab sa Sašom Đorđevićem na čelu biti na slatkim mukama.

- Igranje naših predstavnika u NBA ligi je od krucijalnog značaja za Srbiju. Oduševljeni smo kada smo čuli da će se svi odazvati pozivu da nose nacionalni dres na SP u Kini. To nama u stručnom štabu dosta znači jer sada imamo širok roster koji nam je na raspolaganju - rekao je Nikolić za naše novine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading