PONOVO ĆE DA PRŠTI U DERBIJIMA!

Autor: Srpski telegraf/Bogdan Pavlović

Sport

06.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snovi Crvene zvezde i Partizana o prolasku među osam najboljih ekipa u Evrokupu ostali su nedosanjani, pa je realnost takva da im preostaju borbe za Kup Radivoja Koraća, trofej u ABA ligi i na kraju Superliga Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Milosavljević

Veliku nadu polagali su navijači večitih u svoje ljubimce, punili dvoranu Pionir iz utakmice u utakmicu, ali su na kraju teško preboleli mečeve koji su izgubljeni u poslednjim napadima i sekundama. Jedan od tragičnih mečeva na strani koji je Crvena zvezda izgubila bio je upravo u Malagi od Unikahe (79:74), a jedan od glavnih aktera tog susreta bio je srpski košarkaš Dragan Milosavljević (29), koji već dve sezone brani koje španskog kluba.

U razgovoru za Srpski telegraf Gagi je izjavio da ispadanje srpskih klubova nije velika tragedija, nego samo nedostatak sreće u ključnim mečevima. Takođe, očekuje ekspresan odgovor crveno-belih u nastavku sezone, dok se raduje i činjenici da njegov bivši klub Partizan ponovo ima kvalitetan tim za budućnost.

- Oba srpska tima su nesrećno ispala iz top 16 faze, ali su pokazali zavidan kvalitet. Kod Zvezde je povreda nekolicine igrača uticala na poraze. Ipak, i pored toga imali su šansu za prolaz, ali su gubili odlučujuće mečeve u poslednjim sekundama. Imaju dobar tim i očekujem ekspresan odgovor i uzdizanje Zvezde u nastavku sezone. Sa druge strane, Partizan ponovo ima sjajne mlade igrače sa kojima treba strpljivo da se radi. Pokazali su veliki napredak u igri i biće zanimljiva borba i u ABA ligi i u Superligi Srbije. Jedva čekam da gledam te mečeve - iskreno će Milosavljević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading