KAKAV OTAC, TAKAV SIN: Pecarski junior u KK Partizan

Autor: blic.rs

Sport

19.08.2017

12:20 >> 12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Humske dobio je veliko pojačanje. Zlatni “orlić” sa Evropskog prvenstva Marko Pecarski (17) naredne četiri sezone nosiće crno-beli dres.

RepublikaFoto: twitter.com/MarkoPecarski15
Zalog za budućnost: Pecarski (desno) stiže u Humsku

Mladi centar važi za jednog od najtalentovanijih igrača u Evropi. Na nedavno završenom Evrobasketu u Slovačkoj juniori Srbije popeli su se na krov Starog kontinenta a jedna od glavnih snaga selektora Vlade Jovanovića bio je upravo Marko Pecarski.

Niko od njegovih vršnjaka nije mogao da ga zaustavi. Partizan je dobio ozbiljan zalog za budućnost. Posle nekoliko godina u kojima su najveći talenti preskakali Humsku, crno-beli su konačno uspeli da dovedu momka na kojem će moći da grade tim u narednih nekoliko sezona.

Pecarski je jedna od najvećih nada srpske košarke, nosio je dresove Mege i Bajerna i nema iskustva u seniorskoj košarci. Partizan je u tranziciji, a dovođenje Pecarskog predstavlja prvi ali možda i najveći korak ka boljoj budućnosti.

Talentovani igrač je na ovaj način nastavio porodičnu tradiciju. Njegov otac Miroslav je legenda crno-belih i ta činjenica odigrala je važnu ulogu u odluci mladog košarkaša.

Pecarski junior je visok 206 centimetara pokretljiv je, a nedavno je bio i gost redakcije Blicsporta kao jedan od predstavnika zlatnih juniora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading