(VIDEO) Jokić je za sve kriv: Doneo treneru mesto na Ol-staru, pa organizovao sačekušu!

Autor:

Sport

03.02.2019

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne igre Denver Nagetsa i deoba prvog mesta na Zapadu doneli su treneru Majku Melounu mesto na Ol-staru, u čemu mu je najviše pomogao srpski košarkaš, Nikola Jokić pošto je odigrao sjajnu partiju protiv Minesote.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić i Maloun na Ol-staru!

Meloun će 17. februara u Šarlotu predvoditi tim čiji će kapiten biti Lebron Džejms.

On je postao tek treći trener Denvera koji će voditi tim na Ol-staru, posle Lerija Brauna (1977) i Džordža Karla (2010), a to su mu njegovi saigrači izborili dramatičnom pobedom nad Minesotom 107:106.

Meloun je četvrtu sezonu na klupi Nagetsa sa učinkom 156-142. Nakon 33-49 u debitantskoj, u narednoj je Denver napredovao do 40-42, a prošle je stigao do 46-46. 

Predvođeni Nikolom Jokićem koji je ostvario 25. tripl-dabl u karijeri, Nagetsi su uoči Ol-stara izborili isti učinak kao Golden Stejt Voriorsi na deobi prvog mesta Zapada. 

U dva međusobna susreta lidera konferencije obe ekipe su ostvarile po pobedu, ali su Nagetsi uspešniji u okršajima sa ostalim rivalim sa Zapada (23-10, Voriorsi 22-10) što je odlučilo da Meloun dobije prednost u odnosu na Stiva Kera. 

S druge strane, ekipu čiji će kapiten biti Janis Adetokubo predvodiće upravo njegov trener iz Milvoki Baksa Majk Budenholcer, s bozirom da je tim iz Viskonsina lider Istoka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading