Trejd groznica trese NBA: "Obrva" pregovara sa Lejkersima!

Autor:

Sport

02.02.2019

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trejd rok uskoro se bliži kraju, a klubovi u NBA užurbano rade kako bi sklopili sve kockice. Kristap Porzingis se pridružio Luki Dončiću u Dalasu, a to ipak neće biti najveća "bomba" u ovom prelaznom roku.

RepublikaFoto: twitter.com/ManUtdGoals
"Obrva" blizu prelaska u Lejkerse

Ukolko se pisanje američkih medija ostvare Entoni Dejvis uskoro bi mogao da napusti Nju Orlans Pelikanse čiji je član od dolaska u NBA ligu. Američki mediji navode da Dejvisu novac najvažniji već želi da pređe u klub koji će konkurisati za osvajanje titule, a po njemu to nisu Pelikani. 

Prve konkretne korake preuzelii su Lejkersi koji žele da u svojim redovima vide "obrvu". Medžik Džonson je navodno poslao prvu ponudu u Nju Orleans, a to je trejd u kome Lejkersi nude mlade talente Kajla Kuzmu, Lonzo Bola i Brendona Ingrama, ali prva ponuda jezerdžija nije zadovoljila upravu Pelikana i glatko je odbijena. Ekipa iz Nju Orleansa osluškuje ponude i čeka onu najbolju. Hoće li Dejvis obući dres Lejkersa ili neki drugi pokazaće dani pred nama. 

Istovremeno, velike stvari spremaju i Niksi.

Trejdom dva igrača sa najvećim ugovorima Porziginsa i Hardaveja, Njujork, pa se razmišlja o najvećim imenima, a prvi u fokusu je Kajri Irving, koji se sa Bostonom trijumfovao u "Medison Skver Gardenu", a meč je protekao u ovacijama domaće publike za bivšeg pleja Klivlenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading