Bobi će vratiti Amerima milo za drago!

Autor:

Sport

01.02.2019

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović nije zamerio sudijama što su mu sudile faul u odbrani u situaciji u kojoj ga je laktom udario Lens Stivens.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Trenutak kada Boban Marjanović dobija udarac

Los Anđeles Lejkersi su u gradskom derbiju nadigrali Los Anđeles Kliperse posle produžetka rezultatom 123:120, a meč je, između ostalog, obeležila sporna situacija u nadoknadi vremena - Lens Stivens je krenuo u prodor i tom prilikom laktom udario Marjanovića po licu, da bi potom bio dosuđen faul u odbrni srpskom centru.

- Nekad se te stvari dešavaju. Ne znam je li bilo namere ili nije. To je košarka, nekad je potrebno da dobijete lakat u glavu. To je igra. Iz moje perspektive, kad ja to uradim nadam se da neće suditi faul. Ako mogu da urade to meni, onda mogu i ja. Šalim se. Osetio sam lakat i to je bilo to. Oni su videli moj faul i to je to - rekao je Marjanović posle meča.

Nakon sporne situacije koja se dogodila u produžetku, Klipersi su tražili objašnjenje od sudija i rečeno im je da je snimak pregledan kako bi bilo utvrđeno šta se tačno dogodilo. Stivensu nije dosuđen faul bez obzira što je udario Marjanovića jer je prvobitna odluka bila da se radi o faulu igrača Klipersa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading