Bogdanović: Moj tim ne zna svoje limite!

Autor:

Sport

31.01.2019

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović zadovoljan je time što je njegov tim rano prelomio meč sa Atlanta Hoksima (135:113). Srbin ima i poruku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Uvek je dobro doći do pobede na ovaj način, rešili smo pitanje pobednika na kraju treće četvrtine, a onda smo se zabavljali na terenu. Svi smo uradili ono što treba i već se spremamo za narednu utakmicu - rekao je Bogdanović.

On je meč završio sa 16 poena, a onda je dao jednu zanimljivu izjavu.

- Jeste nam sada malo teže u tom smislu kako sezona odmiče, ali je još teže timovima koji pokušavaju da nas brane. Moramo da nastavimo da igramo brzo i utiska sam da još učimo kako da to iskoristimo, da donosimo prave odluke. Ne znam koji je plafon kada je reč o talentu ovog tima.

Bogdan je govorio i o sve boljoj saradnji sa Herijem Džajlsom.

- Pametan je i razume igru, tako da je uživanje igrati s njime. Kao što su govorili moji treneri u Evropi, asistencija čini dvojicu igrača srećnim, a koš samo jednog. Za mene on kombinacija Drejmonda Grina i Krisa Vebera - zaključio je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading