Jokić već srušio Divčev rekord!

Autor:

Sport

01.02.2019

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić se poigrava sa gotovo celom NBA ligom! Centar Denvera je u pobedi nad Nju Orleansom - 105:99 upisao novi tripl-dabl: 20 poena, 13 skokova i 10 asistencija, njegov osmi ove sezone, a šesti u poslednjih 15 mečeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Koliko nenormalno dobru košarku igra Srbin, pokazuje i podatak da je legendarni Vlade Divac imao osam tripl-dablova u celoj karijeri, dok je Jokara toliko upisao samo ove sezone. Srbin je bio glavna karika u poslednjim minutima meča i novom trijumfu ekipe iz Kolorada.

- Morali smo ozbiljno da shvatimo utakmicu. Bili smo spori u prvom poluvremenu, ali posle smo počeli da igramo košarku - rekao je Nikola.

Kada se meč lomio, lopta je išla u ruke srpskog centra koji ove sezone puca od samopouzdanja.

- Trener mi veruje, saigrači takođe, videli ste da mi tri puta spuštaju loptu. Kada je tako, onda ću da dam sve od sebe da poentiram. Osećam se jako dobro - zaključio je Jokara, koji će danas saznati da li će se naći u sastavu za ol-star meč koji je na programu 17. februara u Šarlotu.

Denver je zbog sjajnih partija ove sezone postao pravi hit u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, upisali su istorijski uspeh od 35 pobeda u 50 mečeva, što klubu iz Kolorada nije pošlo nikada za rukom. "Grumenje" trenutno zauzima drugu poziciju na zapadu, dok je Nju Orleans na 13. mestu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading