Goreće "Pionir"!

Autor:

Sport

29.01.2019

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana imaće imperativ pobede u petom kolu Evrokupa protiv Lijetuvos Ritasa, a Litvance će dočekati vatrena atmosfera u grotlu rasprodatog Pionira!

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Janković motivisan!

Litvance, koji drže fenjer E grupe, očekuje puna hala u kojoj su padale i daleko veće evropske ekipe, a centar crno-belih Stefan Janković najavljuje da će u takvoj situaciji on i njegovi saigrači morati da odigraju hladne glave.

- Znamo koliko nam znači ova utakmica. Pionir će da gori, ali mi moramo da budemo hladne glave. Moramo da budemo fokusirani, dobro smo trenirali i trener nas je spremio za sve što nas čeka. Lijetuvos je tim koji gaji klasičan litvanski stil košarke. Tvrda odbrana ih odlikuje i moramo na samom početku da nađemo način da im odgovorimo čvrstinom - rekao je Janković za "Srpski telegraf".

Dileme nema, samo trijumf otvara vrata četvrtfinala Partizanu.

- Svesni smo apsolutno značaja utakmice i koliko bi značilo klubu da se plasiramo u četvrtfinale Evrokupa. Bitna je i utakmica protiv Albe, ali prvo da savladamo Litvance.

U drugoj utakmici E grupe Monako i Alba su kasno sinoć odmerili snage u kneževini.

Partizan dočekuje Litvance ove srede od 20 časova.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading