MILICA DABOVIĆ ŠOKIRALA: Marina mi je zabranila da igram za Srbiju!

Autor: Bogdan Pavlović

Sport

28.01.2019

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Milica Dabović (36) željna je da se vrati u nacionalni tim i pomogne devojkama na Evropskom prvenstvu, koje se održava ove godine u našoj zemlji, ali je i sama svesna da situacija ne ide u njenu korist zbog konflikta sa selektorkom Marinom Maljković.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milica Dabović

- Meni je Marina rekla da tu nema mesta za mene i žao mi je što neću igrati pred svojom publikom i svojim sinom. Mislim da su oni meni svi zamerili. Mislim na devojke, ne na stručni štab, jer sam rekla da je bila loša atmosfera i da su se svađale na terenu - rekla je Dabovićeva.

Milica se krajem novembra 2016. godine oprostila od dresa reprezentacije i od tada nije imala nikakve planove. Dabovićeva se pre godinu i po dana porodila i nakon duže pauze vratila se na košarkaški teren igrajući za albansku ekipu Fljamurtari.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading