TOMIĆ: Šanse 50-50, zavisimo od drugih

Autor:

Sport

28.01.2019

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da, bez obzira što njegov tim zavisi od drugih rezultata u G grupi Top16 faze Evrokupa, mora da pobedi Limož i uradi sve što je do njega za nadu u prolaz dalje.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Crveno-beli su treći sa skorom 1-3, Limož je bez pobede, dok je Unikaha na 3-1 i neophodan je trijumf Valensije, koja je već obezbedila Top 8, kako bi Zvezdi ostale teoretske šanse.

- Jako nam je značajno da dobro odigramo, moramo da budemo maksimalno spremni, iako je situacija sada 50-50, zavisimo i od drugih rezultata u grupi. Zato naš deo moramo da odradimo do kraja u naredne dve utakmice i dođemo do pobeda, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno - rekao je Tomić za klupski sajt.

Crvena zvezda će i u ovom meču biti bez povređenog kapitena Branka Lazića, potvrdio je Tomić.


- Očekuje nas ekipa koja će biti vrlo motivisana jer želi prvu pobedu u grupi, do koje je mogla da stigne u dve vrlo neizvesne utakmice sa Unikahom. Fizički su izuzetno snažni, visoki i imaju kvalitet.
RepublikaFoto: Starsport
Ognjen Dobrić

Krilni košarkaš Ognjen Dobrić očekuje znatno bolje izdanje nego u ubedljivom porazu u Zagrebu od Cedevite u prethodnom meču.

- Moraćemo čvršće i sa više energije. Sada znamo ekipu Limoža, videli smo u pripremi ove utakmice, ne računajući naš meč na startu tamičenja, da su odigrali dve potpuno izjednačene i neizvesne utakmice sa Unikahom, što takođe govori o njihovom kvalitetu. Svesni smo da ne zavisi sve od nas, ali želimo naš deo posla do kraja da uradimo kako treba, pa ćemo videti - zaključio je Dobrić.

Utakmica Limož - Crvena zvezda igra se u utorak od 21.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading