"Srpskom" Bajernu prija hladna Rusija: Himki igrao samo 10 minuta, pobedila i Budućnost

Autor:

Sport

25.01.2019

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Bajerna savladali su ekipu Himkija na gostovanju u okviru 20. kola Evrolige sa 71:60 (10:28, 25:12, 21:10, 15:10).

Košarkaši Bajerna iz Minhena

Kada bi se košarka igrala samo 10 minuta, verovatno bi Himki bio jedna od najjačih ekipa u ovosezonskom ciklusu Evrolige, ali meč traje 40 minuta što je izgleda previše Rusima da bez najboljeg igrača (Alekseja Šveda) urade nešto više protiv Nemaca.

Posle prve četvrtine na semaforu je pisalo 28:10 za domaće i zaista je delovala da je već tada rešeno pitanje pobednika i da ovo nije veče Bavaraca. Međutim, narednih 10 minuta najavili su zaista uzbudljiv meč. Gosti su se trgi i preko otkrovenja sezone, Derika Vilijamsa ponovo se vratili u igru.

Treća deonica je i definitno rešila pitanje pobednika kada je Bajern odigrao možda i najbolje u ovosezonskom ciklusu Evrolige i zabeležio desetu pobedu uz isto toliko poraza pa je sada na sedmom mestu i sigurno korača ka plej-ofu.

Vladimir Lučić

Najefinasiniji u pobedničkom sastavu bio je pomenuti Vilijamsa, a pratio ga je odlični Vladimir Lučić sa 15 poena, dok su kod poraženih najefikasniji bili Malkom Tomas i Džordan Majki sa po 13 postignutih poena.

Ekipa Budućnosti igra sve bolje! "Đetići" su na svom terenu bili bolji od Gran Kanarije (75:70). Najbolji u redovima tima iz Podgorice bio je Noris Kol sa 20 poena.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading