(VIDEO) Jokić najbolji i najratoborniji

Autor:

Sport

24.01.2019

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Jute savladali su Denver na svom terenu sa 114:108 u poslednjoj utakmici noćašnjeg programa u NBA ligi. Džezeri su ostvarili osmi uzastopni trijumf nad Nagetsima u Solt Lejk Sitiju, bez obzira što je ekipa Majka Melouna jedna od najboljih u ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Duel u "Vivint Smart houm areni" bio je veoma buran, delom i zbog toga što su sudije dozvolile mnogo kontakata u reketu, pa je u finišu prve četvrtine došlo do sukoba koji je mogao da preraste u opštu tuču, a u jednom od koškanja učestvovaoje naš Nikola Jokić koji bi mogao da bude kažnjen zbog "skakanja sa klupe" tokom sukoba na terenu, dok je unošenje u lice i sukob u kom je Srbin učestvovao ostao u drugom planu.

Jokić je u ovom porazu (114:108) zabeležio novi dabl - dabl. Srpski košarkaš je za 37 minuta postigao 28 poena uz 21 skok, šest asistencija, dve ukradene lopte i jednu blokadu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading