Jokića kažnjavaju zbog instikta da brani saigrača?

Autor:

Sport

24.01.2019

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenose američki mediji, postoji mogućnost da NBA sankcioniše Nikolu Jokića pošto je košarakaš Denvera, tokom meča sa Jutom, ustao sa klupe i otišao do mesta sukoba Derika Fejvorsa i Mejsona Plamlija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Prema zvaničnim pravilima najjače lige sveta propisano je da "tokom incidenta na terenu svi igrači moraju da ostanu na svojim mestima. Ko to ne ispoštuje, biće kažnjen suspenzijom od najmanje jedne utakmice, oduzimanjem dnevnice i dodatnom finansijskom kaznom do 50.000 dolara".

Meč između Denvera i Jute je obeležii je obračun Derika Fejvorsa i Mejsona Plamlija, posle jednog guranja pod košem pred kraj prve četvrtine. U sukob se umešao i velik broj igrača oba tima. Na kraju su iskuljučeni i Fejvors i Plamli.

Srpski košarkaš Nikola Jokić je u tom trenutku bio na klupi, ustao i prišao mestu dešavanja, ali nije učestvovao u sukobu. Ipak, američki mediji pišu da postoji mogućnost da i pored toga bude suspendovan za sledeću utakmicu. Naredni rival Nagetsima biće Finiks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading