TOMIĆ: Možemo dalje, ali zavisimo od ostalih!

Autor:

Sport

23.01.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda odigrala je dobru utakmicu protiv Valensije, ali je ipak poražena s 81:82 važnim košem Sema Van Rosoma na 3,4 sekunde pre kraja.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić

Milan Tomić je rekao da je pre svega nezadovoljan time kako je njegova ekipa odigrala u trećoj četvrtini i da je to razlog poraza crveno-belih.

- Bilo je dosta momenata sa 10 poena prednosti za njih, a mi smo se vraćali, pa imali plus pet. Neke stvari moramo da naučimo i da promenimo. Ne mogu ništa da kažem svojim igračima jer su se borili jako i vraćali u igru. Moramo da nastavimo. Moramo da pobedimo Limož i Unikahu, zavisimo i od ostalih rezultata. Treća četvrtina je bila loša, moraćemo da promenimo nešto, a videćemo i šta - rekao je Tomić.

Šta se dešava sa Cirbesom, deluje dekoncentrisano?

- Ništa se ne dešava. Moramo da gledamo tim, a ne da prstom da upiremo. Kada se dobije oni su zaslužni, kada se izgubi ja sam kriv - nastavlja trener Zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

Potom je Tomić nastavio da komentariše učinke igrača.

- Perperoglu je bio dobar, Faje je bio dobar, borio se. Ristić je odigrao fenomenalno, promenio je ritam. Odžo je isto bio dobar. I oni su ljudska bića - ističe nekadašnji košarkaš Olimpijakosa.

Da li će ovaj poraz ostaviti neke posledice pred naredne utakmice?

- Ako ovaj jedan poraz utiče na nas onda ne treba ni da igramo. Glavu gore i treba da nastavimo da radimo. Sigurno da je teško. Moramo da se dignemo i spremimo za narednu utakmicu. Samo radom - zaključio je Tomić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading