Bogdanović: Vreme je da počnem da mislim na sebe

Autor:

Sport

23.01.2019

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U NBA malo igrača stavlja učinak tima ispred svog ličnog. Čini se da je i naš Bogdan Bogdanović shvatio da je vreme da promeni neke stvari u svojoj igri.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Možda da sam odrastao u Americi možda bih imao tripl dabl. Video sam ja u nekom momentu, ali opet nisam imao tu neku želju da pojurim za tim, nisam stavio to ispred utakmice pokušao sam da pobedimo meč. Ali ipak možda bi trebalo da pogledam malo i sebe. Jednostavno takav sam - rekao je Bogdanović za Sport klub.

On je govorio i o šansama tima da se plasira u plej-of.

- S obzirom kakve su bile prognoze, ovo je jako uspešan deo za sada i kada bismo poredili sa prošlom sezonom mislim da smo napredovali dosta. Sigurno da nismo zadovoljni do kraja i ja mislim da može dosta bolje. Mislim da je borba za plej-of više opterećenje za nas neiskusnu ekipu. Mi ne znamo da igramo taj pozicioni napad, ali prija nam i motiviše nas na treningu, kroz utakmice dok dobro igramo mislim da je motivacija - dodao je Bogdan Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading