NE ZADRŽAVA SE U BULSIMA: Karmelo ide kod svog velikog prijatelja!

Autor:

Sport

22.01.2019

22:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi i dalje su zainteresovani za Karmela Entonija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karmelo Entoni

Jedan od najboljih poentera u istoriji NBA u ponedeljak je trejdovan u Čikago iz Hjustona, međutim neće se mnogo zadržavati u Bulsima koji će ga ili otpustiti, ili dalje trejdovati.

Entoni, koji se nije snašao u Roketsima, mogao bi da zaigra zajedno sa velikim prijateljem Džejmsom, ali i nekadašnjim ljutim rivalom u borbi za individualne nagrade.

Pre desetak godina ljudi su polemisali oko toga ko je bolji košarkaš, Lebron Džejms ili Karmelo Entoni? Međutim, sada je situacija potpuno drugačija, "kralj" je uspeo da održi konstantnost i ne samo to, već i da pomeri granice. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sa druge strane Melo se nalazi u velikom padu forme, već nekoliko sezona igra daleko ispod nivoa i u Lejkersima će pokušati da oživi karijeru. 

Lejkersi su zainteresovani za Entonija, ali neće hteti po svaku cenu da ga dovedu, tačnije neće da otpuste igrača koji ima zagarantovan ugovor kako bi stvorili mesta u rosteru za njega. 

Ekipa iz Los Anđelesa nema prostora u sastavu i da bi doveli Karmela moraju da se oslobode nekog ugovora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading