OVAKO JE NAJSLAĐE: Rouz u poslednjoj sekundi doneo pobedu "vukovima"

Autor:

Sport

21.01.2019

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Minesota Timbervulvsa savladali su na svom parketu ekipu Finiks Sansa u noći imeđu nedelje i ponedeljka sa 116:114. Meč je rešio koš Derika Rouza (31 poen) na samo šest stotinki do kraja susreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Derik Rouz pogađa odlučujući šut

Minesota je imala poslednji napad, Rouz je preuzeo odgovornost, namestio se na šut sa poludistance, opalio i pogodio. Na taj način je doneo veliko slavlje domaćim navijačima. Ceo tim se povukao ispod koša, ostavio ga da igra jedan na jedan, a ovaj iskusni lisac je to na pravi način iskoristio.

Bio je to preokret jer je Minesota gubila pred ulazak u poslednju deonicu, ali je sa sedam poena razlike u poslednjoj četvrtini domaći tim uspeo da prelomi meč u svoju korist.

Plejmejker Minesote je na kraju utakmice na svom skoru imao 31 osvojen poen, a zanimljiv je podatak da je 29 poena postigao u drugom poluvremenu. Uključujući i onaj za pobedu.

Ekipa Igora Kokoškova je vodila s 114:111, ali u skoro poslednja dva minuta nije uspela da postigne koš i to ju je očigledno koštalo boljeg rezultata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading