(VIDEO) Čovek koji je zauvek ukrao srce "delija" izveo asistenciju iz snova!

Autor:

Sport

20.01.2019

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majstorska partija bivšeg igrača Crvene zvezde u dresu filijale Sakramento Kingsa podsetiće "delije" na dobra stara vremena. Dodavanje na početku meča podsetilo je na magične trenutke Vila iz perioda u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Markus Vilijams

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vilijams već godinu i po dana ne nastupa u Evropi, a sada provodi ekipu Stokton Kingsa.

Reč je o filijali Sakramento Kingsa koja igra u NBA razvojnoj ligi (NBA G League) i koja je posle 26 odigranih utakmica peta na tabeli Zapadne konferencije.

Stokton Kingsi su prethodne večeri upisali šesnaestu pobedu u tekućoj sezoni. Predvođeni "M-Vilom" Kingsi su savladali filijalu Los Anđeles Klipersa rezultatom 119:103.


Markus Vilijams je sa 20 poena (4/7 za dva, 4/7 za tri) i 14 asistencija bio najefikasniji u pobedničkom timu, a jedno od četrnaest ostvarenih dodavanja bilo je posebno impresivno.

 

 

Markus Vilijams u ovoj sezoni prosečno beleži 8,6 poena i 8,7 asistencija po meču, a sinoćna partija bila mu je druga najbolja od početka takmičenja. Početkom prošlog novembra Vilijams je u pobedi nad Saut Bej Lejkersa ubacio 21 poen i upisao 10 asistencija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading