Jokić postigao tripl-dabl, pa šokirao!

Autor:

Sport

20.01.2019

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš, Nikola Jokić u pobedi svoje ekipe ostvario je novi tripl-dabl, ali njegova reakcija je ostavila tamošnje novinare u šoku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić zaludeo NBA ligu!

Jokić je partijom protiv Klivlenda zabeležio 22. tripl-dabl u karijeri čime je prestigao legendarnog Karima Abdul-Džabara po broji tripl-dablova u karijeri, te je ispred njega na listi centara sada samo Vilt Čembrlen sa 78.

Centar Nagetsa postigao je 19 poena (8-12 iz igre, 2-6 za tri poena), uz 12 asistencija i 11 skokova i još jednom oduševio publiku u "Pepsi centru". 

Nikola je prestigao Džabara na listi centara, a u generalnom plasmanu po broju tripl-dablova je na 17. mestu. Svih vremena. Ipak, njega to ne zanima. 


Kada mu je posle utakmcie saopšteno kakav je uspeh ostvario, on je jednostavno odgovorio: "Mene to ne zanima". 

- Neverovatno je koliko Jokića iskreno ne zanimaju bilo kakvi lični uspesi. On je, istinski, podređen timu- napisao je jedan od lokalnih novinara koji prati Nagetse.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading