Jokić se igra: Srbin upisao još jedan tripl-dabl, poklonila mu se cela dvorana!

Autor:

Sport

20.01.2019

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera pobedili su Klivlend na domaćem terenu rezultatom 124:102, a srpski as Nikola je Jokić je upisao novi tripl-dabl, šesti ove sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
MVP, MVP, MVP!

Centar Nagetsa postigao je 19 poena (8-12 iz igre, 2-6 za tri poena), uz 12 asistencija i 11 skokova, i još jednom je naterao publiku da mu tokom meča skandira "M-V-P, M-V-P".

Jokić je odigrao 28 minuta, ali je na terenu bio kada je trebalo da se napravi razlika, razigraju saigrači i reši dilema oko pobednika, ako je uopšte i postojala pre ili tokom meča sa najslabijim timom istočne konferencije.

Klivlend ove sezone igra slabo, oltpor Nagetsima pružao je Ante Žižić, on je ujedno bio i najefikasniji igrač Kavalirsa sa 23 poena (9-12 iz igre), a upisao je i šest skokova. Pratili su ga Hud sa 18 i Osman sa 17 poena.

Najefikasniji igrač Denvera bio je Džamal Marej sa 26 poena, dva skoka i pet asistencija. Lajls je dodao 16 poena, Moris 15, Milsap 14.
 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading