LEGENDE MU PRETE BATINAMA: Irving razbesneo NBA!

Autor:

Sport

19.01.2019

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajri Irving je podigao NBA na noge... On je kritikovao saigrače iz Bostona, a to se nije svidelo NBA legendama Čarlsu Barkliju i Šekilu O'Nilu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Kajri je izdao svoje saigrače. Čoveče, pa oni su došli do finala konferencije bez tebe. Ja bih ga prebio. Ne bi trebalo da govoriš ljudima da si vođa, već da jednostavno budeš vođa - kazao je Barkli. 


Ni Šakilu O'Nilu se nije svidela situacija koju je Irving "napravio". On je pričao o tome kako su Seltiksi bili dobri i bez Irvinga i dodao da mu se ne sviđa to što bivši plejmejker Klivlenda svoja obraćanja medijima počinje sa "oni momci" kada priča o svojim saigračima. 

- Dok je on sedeo prošle godine na klupi i gledao te mlade momke kako igraju bez njega u finalu. On bi trebalo to da iskoristi, da njih koristi da bi on bio bolji a ne da sve vreme ima loptu u rukama i dribla u nedogled - jasan je Šek. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading