PRED FMP - Tomić: Ne smemo da padamo

Autor:

Sport

18.01.2019

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaše Crvene zvezde u ABA ligi očekuje duel sa ekipom FMP-a, a trener Milan Tomić smatra da njegov tim očekuje težak meč.

RepublikaFoto: Starsport

- Očekuje nas utakmica na našem parketu posle dve nedelje. U goste nam dolazi FMP, veoma talentovana i mlada ekipa koja je u dosadašnjem toku ABA lige pokazala kvalitet. Potrebna nam je koncentracija tokom čitavih 40 minuta jer smo u nekim od prethodnih utakmica videli da pad od samo nekoliko minuta može skupo da košta - rekao je Tomić za klupski sajt. 

Košarkaš Zvezde Boriša Simanić podsetio je da je ekipa u poslednje dve nedelje imala naporna putovanja, ali je rekao da crveno- beli žele pobedu protiv tima iz Železnika. 


- Za nama su veoma naporne dve nedelje na relaciji Novo Mesto-Laktaši-Španija i zaista se radujemo što ćemo konačno igrati pred našim navijačima. Dugo poznajem brojne igrače FMP-a i u pitanju je zaista talentovana ekipa. Želimo da pobedimo u ovoj utakmici, a za to je neophodno da budemo koncentrisani tokom celog meča, što možda nije bio slučaj u nekim prethodnim utakmicama - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading