(FOTO) Imamo pobednika internet izazova: Srbin o kojem svi pričaju ove godine mora da menja pasoš!

Autor:

Sport

18.01.2019

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Društvene mreže trenutno su preplavljene najnovijim izazovom u kom se od vas očekuje da podelite sliku od pre deset godina i danas. Na taj način mnogi podstiču uspomene, emocije, a da li ste znali šta je pre 10 godina radio jedan od najboljih centara NBA lige i kako je izgledao?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Naš as Nikola Jokić pruža neverovatne parije u dresu Denver Nagetsa. Naravno, sve to nije prošlo nezapaženo te je Srbin jako blizu da se konačno nađe na Ol-star meču u februaru.

Nakon Novaka Đokovića mnogi su iskopali slike mladog Somborca i zaista - Jokić deluje neprepoznatljivo. Mali "debeljuca" sada je čovek o kome svi pričaju, a te 2009. godine 13. godišnji Nikola izvadio je pasoš republike Srbije koji mu ističe upravo ove 2019. pa će on pored ovog prisećanja imati još jednu obavezu, da obnovi dokument.

Ko bi tada rekao da će nekadašnji igrač Mega Bemaksa stići ovako daleko, a Jokić svakim danom pokazuje da granice zaista ne postoje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading