TOMIĆEVA ARMADA OSVAJA VALENSIJU

Autor:

Sport

16.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seriju od četiri vezana gostovanja u svim takmičenjima košarkaši Crvene zvezde nastavljaju večeras utakmicom 3. kola G grupe Evrokupa protiv Valensije (20.45, Sport klub 1). Šampion Srbije na Mediteranu traži ključnu pobedu, koja bi ih približila željenom cilju - plasmanu na jednu od dve vodeće pozicije i nastavku takmičenja u četvrtfinalu drugorangiranog evropskog kupa. Izabranici Milana Tomića (45) protiv lidera grupe imaće težak zadatak da slave jer probleme sa povredama imaju Branko Lazić, Marko Kešelj, Filip Čović, Majk Cirbes i Bili Beron.

RepublikaFoto: Starsport
Juriš na brejk: Milan Tomić

SLEDITI UPUTSTVA

Najiskusniji u timu srpskog prvaka Stratos Perperoglu (34) poziva na oprez, ali ne ističe belu zastavu.

- Očekujemo tešku utakmicu, Valensija je veoma dobar tim sa popunjenim pozicijama pod košem, igraju sa dosta kontranapada i zato moramo da ostanemo koncentrisani sve vreme. Španci prave dobru atmosferu u dvorani, imao sam prilike da igram u njoj i dosta je bučno. Jesu domaćini favoriti, ali naučili smo da, ako se borimo i pokazujemo karakter, možemo da pobedimo bilo koga. Najvažnije je da sledimo upustva stručnog štaba - uverava grčki as.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

BEZ ALIBIJA

Trener crveno-belih ne traži alibi u problemima sa povredama i veruje u peti uzastopni trijumf u međusobnim duelima sa Valensijom.

- Nismo imali od početka sezone ovakve nedaće, a sada odjednom četiri ili pet igrača nas muči. Nisam za pravdanje jer je moj posao da nalazim rešenja u teškim trenucima. Dubljević i Tomas sjajno igraju leđima, a Crnogorac ima i precizan šut za tri poena. Moraćemo da odigramo bolje nego u Malagi da bismo pobedili, bez padova u odbrani i napadu - zaključio je Tomić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading