CRNO-BELI U TREĆEM KOLU TOP 16 FAZE EVROKUPA DOČEKUJU MONAKO: Partizan seče "kneževe"!

Autor: Bogdan Pavlović

Sport

15.01.2019

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana večeras od 19.00 (Sport klub 1) u okviru trećeg kola top 16 faze Evrokupa dočekuju Monako. Crno-beli do sada imaju polovičan skor 1-1 u E grupi, pa bi meč protiv tima koji je u ranijoj fazi igrao protiv Crvene zvezde i slavio u Beogradu (91:75) mogao biti od presudnog značaja za beogradski tim po pitanju plasmana u narednu rundu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Nova nedelja i još jedna veoma važna utakmica top 16 faze. Biće ovo odličan duel pred našom izvanrednom publikom. Monako je supertim sa sjajnim trenerom. Velika šansa da uživamo u meču i probamo još više da podignemo nivo igre - rekao je trener Partizana Andrea Trinkijeri.

Plejmejker crno-belih Markus Pejdž uzbuđen je zbog predstojećeg susreta i nada se nastavku pobedničkog niza pred domaćom publikom.

RepublikaFoto: Promo foto
Navijači Partizana

- Očigledno je ovo velika utakmica za nas i svi smo uzbuđeni zbog toga. Igrali smo dosta dobro u našem poslednjem meču pred našim navijačima u Evrokupu i nadam se da ćemo uspeti da ponovimo uspeh i produžimo niz. Oni igraju dobro, ali ako budemo svi kao jedan, imamo bolje šanse za pobedu - kazao je Markus.

Monako ima identičan skor kao Partizan posle dva odigrana kola.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading