Jokić: Ne skandirajte mi MVP, MVP, MVP!

Autor:

Sport

14.01.2019

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as Nikola Jokić ponovo je odigrao na MVP nivou, a za njegovu neverovatnu formu i partije koje pruža zaslužan je naporan rad preko leta. A kako reaguje na povike MVP, MVP, MVP!?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Jokić je postigao 40 poena uz 10 skokova i osam asistencija za pobedu Denvera nad Portlandom 116:113.

- Mislio sam da nismo koncentrisani, da smo previše opušteni, pa sam pokušavao da podignem energiju, da uradim šta god je potrebno- rekao je Jokić. 

Nagetsi su nadigrali Portland dan nakon neočekivanog poraza od Finiks Sansa, zbog čega su počele priče o umoru. 


- Ne možemo biti umorni, tek je sredina sezone. Ja sam dobro radio prošlog leta i većina momaka. Mnogo sam trčao, mnogo. Trčao sam sprintove, pripremao razne aspekte igre, slali mu mi program u Srbiju. Umor ne može biti izguvor, ne smemo ni misliti na to- rekao je Jokić.
RepublikaFoto: Tanjug/AP

Sa tribina se opet čulo "MVP, MVP" kada Jokić dobije loptu. 

- Bio sam na liniji za slobodna bacanja, pa sam promašio prvo. Hvala ima, ali neka počnu da pevaju na drugom bacanju- našalio se Jokić.

Jokić je u ovom meču dominirao u duelu sa bivšim saigračem Jusufom Nurkićem. 

- Ne znam zašto pokušavaju da prave ružnu priču. Mi smo odlični, odlični. On je značajno napredovao otkad je otišao od nas, snažniji je, ustalio se, strpljiviji je na niskom postu. Sjajan je igrač- rekao je Srbin.

Novinare je zanimalo da li Jokić pokušava da utiče na saigrače u svlačionici i na treninzima. 

- Nikoga ne izazivam, ako oni ne žele da budu bolji kako ja da im pomognem. Da vičem na njih? U Srbiji je izazivanje je vikanje, a ja to ne radim- rekao je Jokić.

Za nekoliko dana Denver će ugostiti Golden Stejt u duelu dva najbolja tima Zapada. 

- Oni su ludački talentovan tim, igraju jedinstvenu košarku. Biće veliki izazov za nas da odbranimo domaći teren. Biće to dobra utakmica- zaključio je Jokić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading