Jokić 2011. molio ljude da idu s njim na basket!

Autor:

Sport

14.01.2019

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superstar Denvera Nikola Jokić postao je jedna od glavnih zvezda NBA lige. Srpski košarkaš, bukvalno rečeno, igra se košarke ove sezone, beleži tripl-dablove, nema nedelje, a da jedan od njegovih poteza ne završi na špicama najatraktivnijih, a da li je tako bajno sve izgledalo davne 2011. godine?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Malo ko je ozbiljno shvatao debeljucu iz Sombora koji je samo nekoliko dana pre svog 16. rođendana na Fejsbuk profilu okačio post: "Oće li neko na basket", za koji nije dobio niti jedan lajk ili odgovor.

Foto: printskrin

Kako je i sam u nekoliko navrata izjavio da ga košarka nije uopšte interesovala, već su konjičke trke bile njegov omiljeni hobi, i ne čudi broj sviđanja na njegovu objavu. Ali danas je ta činjenica apsurdna jer se srpskom gorostasu divi veliki deo najjače košarkaške lige na svetu.

Nikola u aktuelnoj sezoni vodi Nagetse kao plej-ofu, zauzimaju prvo mesto na zapadu, a pritom je glavna karika u igri tima koji sa klupe vodi Majk Meloun. Kao nagrada za fantastične partije centra "grumenja" mogao bi da stigne poziv i za najprestižniju košarkašku utakmicu, popularni ol-star meč.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading