Igokea promašila dva šuta za pobedu: ZVEZDA NE ZNA ZA PORAZ

Autor:

Sport

12.01.2019

18:05 >> 18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Igokeu u 15. kolu regionalne ABA lige u više nego uzbudljivoj utakmici, rezultat je na kraju bio - 79:77.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

Domaća ekipa je pružila dostojan otpor beogradskoj ekipi, a ono što je najzanimljivije je da su domaći imali dva otvorena šuta za pobedu, ali je najpre Radivojević šutnuo za tri poena u poslednjih desetak sekundi, lopta se odbila do Anđušića koji je uz zvuk sirene šutirao za produžetak, ali ni on nije bio precizan.

Ekipa Milana Tomića je na ovom meču bila desetkovana ali i pored toga je uspela da ostane ne poražena u regionalnoj ligi.

Duel u Laktašima obeležila je "rezultatska klackalica" tokom svih 40 minuta – ekipe su se smenjivale u vođstvu i domaćin je većim delom imao kontrolu.

Anđušić je bio sjajan sa 15 poena, većinu je postigao u drugom poluvremenu, Adamović je dodao 12, a Lešić i Radivojević su stali nakon sjajnog prvog poluvremena, prvi je imao 11, drugi 10 poena.

U Zvezdi Regland 18 poena i 7 asistencija, Davidovac i Odžo po 11 poena.

U narednom kolu, crveno-beli dočekuju FMP, 19. januara od 19 časova, dok Igokea dan ranije gostuje Krki.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading