Predivna tradicija: Košarkaši Zvezde posetili dečiju onkologiju!

Autor:

Sport

11.01.2019

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvotimci Crvene zvezde mts Aleksa Radanov i Filip Čović posetili su u pratnji menadžmenta kluba pedijatrijsko odeljenje dečije onkologije.

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Aleksa Radanov i Filip Čović posetili mališane

Crvena zvezda nastavila je sa društveno odgovornim akcijama i na ovaj način tradicija se nastavila i produžila na već sada osmu uzastopnu godinu.

Iako po rasporedu imaju čak tri uzastopna gostovanja, od kojih su dva u dalekoj Španiji, nešto malo slobodnog vremena Aleksa Radanov i Filip Čović iskoristili su da zajedno sa menadžmentom kluba posete pedijatrijsko odeljenje Instituta za onkologiju u Beogradu. 


Crveno-beli košarkaši znaju šta znači podrška koju oni dobijaju, a isto tako su svesni da su one bitke koje vode mladi heroji zaslužuju podršku i da mališani znaju da nisu sami. 
RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Košarkaši Crvene zvezde u poseti dečijoj onkologiji

Prvotimci Aleksa Radanov i Filip Čović družili su se sa decom, crtali, pisali, igrali razne igrice... I ovog puta crveno-beli košarkaši nisu došli praznih ruku pa su najmlađi dobili paketiće na poklon.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading