Tomić u gadnom sosu: Zvezda bez glavnih igrača ide u pohod na 15. trijumf!

Autor:

Sport

11.01.2019

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Igokei u Laktašima sa željom da nastave impresivan niz i zabeleže 15. uzastopni trijumf od starta ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

- Novo gostovanje za nas nakon Novog Mesta i Malage. Još jedna teška utakmica jer neću moći da računam na Lazića, Cirbesa, Beron je takođe rovit. Imamo problema, ali i obavezu da odigramo dobro, skoncentrisano, bez praznog hoda. Igokea je promenila trenera, menjaju u hodu i sigurno će reagovati nakon poraza u Podgorici. Ponavljam, moramo čvrsto i dobro da odigramo u odbrani ovaj meč- rekao je Zvezdin trener Milan Tomić.

Prvotimac crveno-belih Ognjen Dobrić ističe da je tim Igokee u odnosu na meč iz prvog dela sezone u Beogradu značajno izmenjen.

- Otišao je Zubčić, ali stigli su u međuvremenu dobri igrači, Lafajet, Vilijams, sada i Luković. U prošlosti smo igrali dobre utakmice u Laktašima i zato se nadam da će publika imati šta da vidi. Poznato je da Crvena zvezda ima puno navijača u Republici Srpskoj i nadam se da će veliki broj njih doći da nas podrži- rekao je Dobrić.


Utakmice između Igokee i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading