SVEMIRSKI MEČ PRIPAO SPARSIMA: Oldridž sa 56 poena zasenio Vestbrukov spektakularni tripl-dabl!

Autor:

Sport

11.01.2019

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San Antonio Sparsi pobedili su Oklahoma Siti Tander 154:147 posle dva produžetka u verovatno najboljem meču dosadašnjeg dela NBA sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lamarkus odigrao partiju karijere!

Dominirao je centar Sparsa Lamarkus Oldridž sa rekordom karijere od 56 poena. On je postao prvi igrač od Šekila O'Nila iz 2000. godine koji je postigao najmanje toliko poena bez ijedne trojke.

Tander je uspeo da nadoknadi 16 poena zaostatka i polaganjem Grenta na 5,6 sekundi pre kraja izbori produžetak. 

Sparsi su pogodili 16 trojki iz 19 pokušaja, a bili su perfektni u prvih 14 šuteva, što je najbolji učinak nekog tima u poslednjih 20 sezona. 


Teksašani su tako upropastili veče Raselu Vestbruku koji je zabeležio novi tripl-dabl sa 24 poena, 24 asistencija i 13 skokova. 

Oldridža su pratili Derik Vajt sa 23 poena i 8 asistencija, Marko Belineli sa 19 poena, te Demar Derozan sa 16 uz 11 asistencija i 8 skokova. 

Vestbruk je najveću podršku imao u Polu Džordžu koji je postigao 30 poena uz 8 skokova, odličan je bio i Džaremi Grent sa 25 poena i 12 skokova, dok je 21 dodao Terens Ferguson.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading