KASNO PALJENJE U MALAGI: Zvezda poražena od Unikahe!

Autor:

Sport

08.01.2019

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Unikahi u drugom kolu TOP 16 faze Evrokupa sa 79:74 (26:13, 25:25, 14:18, 14:19).

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić u razgovoru sa Milanom Tomićem

Kao malo puta ove sezone, crveno-beli su u Malagi izgledali bezidejno, slobodno se može reći - loše. Verovatno i najgora partija ekipe Milana Tomića, ako se izuzme poraz od Monaka u Beogradu.

Odmah od starta meča bilo je jasno da ovo nije veče šampiona Srbije te da će se vratiti sa teškog gostovanja bez celog plena. Prva četvrtina okončana je sa 13 poena prednosti za domaćina, a u nastavku je ta prednost nastavila da raste. U jednom momentu došla je i do najvećih 18 (u dva navrata). Ipak, nije mogao čitav meč da prođe u znaku Unikahe pa su svoje momente imali i gosti iz Beograda.

Ali, nije bio kraj. U poslednjih pet minuta crveno-beli su konačno uspeli da dođu do svoje igre i sa trojkama prvo Statosa Perperoglua, a onda i Filipa Čovića dođu na "podnošljiv" minus od šest poena, ali je to bilo sve od ekipe Milana Tomića na ovom meču. Domaćin je mirnom završnicom rešio pitanje pobednika.

RepublikaFoto: Starsport
Statos Perperoglu

Iako poražena, Zvezdi je bitno da je razlika na kraju bila što manja kako bi mogli da se španskom klubu eventualno revanširaju u Beogradu i tako ostvare bolji međusobni skor koji bi mogao da rešava pitanje plasmana u četvrtfinale. 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading