Trinkijeri: Kopao sam, tražio sam i našao sam!

Autor:

Sport

05.01.2019

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su Mornar u 14. kolu ABA lige sa 75:73, posle prave "infarkt" završnice, strateg crno-belih, Andrea Trinkijeri, istakao je da je bilo teško bez publike i atmosfere, ali da su pobedu doneli iskusniji igrači, pre svih mislio je na Renfroa, koji je odigrao sjajnu završnicu.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

- Mornar igra pametno i iskusno, znao sam da će ovo za nas biti najteža utakmica. Igranje protiv 40 minuta zone nas dosta psihički košta. Sigurno da nismo igrali sjajno, ali bitno je da smo dobili tešku utakmicu. Setite se kako su svi bili srećni kada smo pobedili Turk Telekom, a ja sam znao da ćemo platiti cenu toga ovakvim utakmicama i završnicama. Teško je bilo igrati bez navijača i atmosfere, ali to nije izgovor. Izmislili smo kako da dobijemo utakmicu, to je najvažnije. Naš veteran Renfro se nije bojao, dok se drugima tresla ruka. Idemo dalje, da kopamo- rekao je Trinkijeri.

Zasluge idu starijim igračima.

- Nije do karaktera, koliko do toga kako je ekipa sastavljena. Iskusni su igrali ovakve utakmice. Neiskusni se uplaše, koš je sve manji, promašuju otvorene šuteve. Neki ovo ne mogu da podnesu, zato sam mesec i po dana čekao da nađem igrača koji ovim mladima može pomoći u ovakvim situacijama- rekao je Trinkijeri.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading