Mornar uložio žalbu, ima keca u rukavu: Da li će biti poništena Partizanova pobeda?

Autor:

Sport

05.01.2019

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je večeras u 14. kolu ABA lige na spektakularan način uspeo da se spase poraza i na kraju slavi protiv Mornara sa 75:73, ali Barani su uvereni da bi ovaj ishod naknadno mogao da se promeni. Odmah posle meča, Mornar je uložio žalbu.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa utakmice Partizan - Mornar

Barani su uvereni da je posle njihovog poslednjeg koša koji je postigao Voler, isteklo vreme napada, tako da Partizan nije mogao da ima 1,9 sekundi za napad, već je po njihovom mišljenju ostalo manje od sekunde.

Predstavnik Mornara je uveren da će dokazati da je to bilo tako i da će žalba biti usvojena.

Podsetimo, na četiri sekunde pre kraja, Mornar je imao loptu, a Voler je pogodio za vođstvo gostiju od 73:72, posle čega je odmah usledio tajm-aut trenera Partizana Andree Trinkijerija.

Crno-beli su potom izveli loptu sa strane, na polovini rivala, lopta je došla do Aleksa Renfroa, čiji je kontakt sa Drenovcem po proceni sudija ocenjen kao prekršaj nad plejmejkerom Partizana.

On je potom pogodio prvo slobodno bacanje, drugo promašio, ali je priskočio Lendejl i pogodio za 75-73.

U ovom trenutku to je konačan ishod.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading