SEKUNDE ODLUČIVALE: Hičkok ne bi režirao ovakvu pobedu Partizana nad Mornarom

Autor:

Sport

05.01.2019

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana su savladali Mornara u beogradskoj hali "Pionir", posle velike borbe i neizvesnosti do poslednjih sekundi meča, a rezultat je na kraju bio - 75:73.

RepublikaFoto: Starsport
KK Partizan

Crno-beli su bili ubedljive prve dve četvrtine, i delovalo je da će lako doći do pobede. Ipak, ekipi iz Bara je prijao odmor, konsolidovali su svoje redove i od treće četvrtine počeli da zadaju glavobolje Andrei Trinkijeriju, s obzirom da su smanjili prednost domaće ekipe na svega dva razlike.

Četvrti period utakmice je tek doneo neizvesnost. 

Prednost se smenjivala, a na kraju je Voler dve sekunde pre kraja doveo Mornar u vođstvo. Na drugoj strani Renfro je fauliran 0.4 sekunde pre kraja. Iskoristio je prvo, pa promašio drugo bacanje, a Lendejl pogodio iz odbojke za osmu pobedu Partizana u ABA ligi.

Aleks Renfro na kraju najefikasniji u Partizanu sa 18 poena (trojke 5/7), Lendejl je upisao 12, a Nikolić i Stefan Janković po 11 poena, potpuno je podbacio Vanja Marinković (0 poena za 17 minuta, 0/6 za tri), dok je na drugoj strani Voler bio ubedljivo najbolji sa 24 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading