"Eh, da su Dončić i Bogdanović saigrači..."

Autor:

Sport

02.01.2019

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Sakramento Kingsa, Vlade Divac, izneo je svoje impresije o mladim igračima sa ovih prostora koji su u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

- U odnosu na svoju prvu sezonu, Bogdan Bogdanović mnogo komotnije igra. Shvatio je šta je NBA, samouvereniji je - poručio je Divac.

Na itanje da li su neki klubovi propustili Dončića na draftu (što bi moglo da se kaže i za same Kingse, koji su sa druge pozicije odabrali centra Marvina Beglija, a slovenačkog reprezentativca su kao trećeg uzeli Atlanta Houksi, ali ga odmah dali "petoplasiranom" Dalasu, u zamenu za novajliju Trea Janga), Divac je ovako odgovorio:

- Luka Dončić je veliki talenat i on ga ove godine već pokazuje. Očigledno je bio spremniji od bilo kog vršnjaka iz svoje klase jer je kao profesionalac igrao nekoliko sezona u Evropi. Puno znači Dalasu - izjavio je Vlade za "Eurohups".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading