NOVOGODIŠNJE NBA VEČE: Pucale kosti, "Brada" opet dominirao, Kokoško video šampione

Autor:

Sport

01.01.2019

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njih nije bilo odmora... U NBA ligi se igralo punom parom, a na terenu je bilo čak 14 timova.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Golden Stejt je bio bolji od Feniksa našeg Igora Kokoškova (132:109). Jeste šampion pobedio ubedljivo, ali... Ratnici su morali da se pomuče kako bi slavili. Čak su rešili i da se prilagode igri rivala.

- Uspeli smo da ih usporimo i da ih dobijemo našim umom, umesto našim trčanjem. Tada su i naš napad i naš talenat jednostavno odneli prevagu - rekao je Kevin Durant.

Novogodišnju NBA noć istorijskom je učinio Džejms Harden, koji je postavio rekord sa osmom uzastopnom utakmicom u kojoj je ubacio bar 35 poena i imao bar pet asistencija (dvaput je to po sedam puta u nizu učinio Oskar Robertson). Harden su u pobedi Hjustona nad Memfisom (113:101) zaustavio na 43 postignuta poena.

Prethodnu noć obeležile su i povrede. Kodi Zeler je slomio šaku, Majlsu Tarneru iz Indijane je stradao nos, dok je Kajri Irvin u meču Bostona i San Antonija doživeo povredu oka i to posle duela sa Belinelijem.

"Zeleni" su na kraju i izgubili (120:111). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading