FUDBAL KAO PRVA LJUBAV - Danilović otkrio šta je sanjao kao klinac

Autor:

Sport

31.12.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Danilović je košarci dao mnogo. Ipak, pre nego što je počeo da cepa mrežice, naš legendarni as i predsednik Košarkaškog saveza Srbije sanjao je da trese mreže.

RepublikaFoto: Starsport

- Svi smo mi kao klinci prvo fudbal počeli da igramo, pa se tek kasnije opredeljivali za druge sportove. Tako je bilo  i u mom slučaju. Obožavao sam da igram fudbal na male golove u kraju i da maštam kako postižem pogodak pred 100.000 ljudi. Kasnije sam ipak rastao na košarkaškom terenu, i to igrajući basket tri na tri. Evo, sad je to postao i olimpijski sport, a Srbija ima svetske prvake - rekao je Danilović za "Informer".

Kao i svi, i on je hteo da bude napadač.

- Kada si dete i kada dobiješ loptu u noge, tu nema pravila. Trčiš gore-dole, juriš u odbranu, juriš u napad. Ali sam, kao i mnogi moji vršnjaci, najčešće želeo da budem što bliže protivničkom golu - zaključio je Danilović.

Srećom, izabrao je košarku i baš u ovom sportu ispisao mnoge stranice istorije. Ipak, fudbal ima posebno mesto u srcu velikog asa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading