Lebron otkrio kada se osećao kao NAJBOLJI ikada

Autor:

Sport

31.12.2018

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lebron Džejms je svom Klivlendu doneo titulu prvaka NBA lige. "Kralj" smatra da je to najveći trenutak njegove karijere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Taj momenat me je načinio najboljim igračem ikada, tako sam se ja osećao. Bio sam veoma srećan što je Klivlend osvojio titulu posle 52 godine. Prvi talas emocija, kada su me videli da plačem, to je bilo zato što je prekinut taj niz od 52 godine i zbog svega što se desilo u Klivlendu u sportu. Stao sam i pomislio "To te je načinilo najboljim igračem svih vremena". Svi su pričali kako su oni najbolji tim ikad okupljen, a mi smo se vratili na taj način da sam pomislio "Učinio si nešto posebno". Možda je to jedini trenutak u mojoj karijeri da sam se tako osetio i da sam to pomislio - rekao je Lebron.

Džejms je sada u Lejkersima i pokušaće da napadne titulu i ove sezone. "Kralj" je ostavio prostora da se još jednom vrati u Klivlend, a titula koju je doneo tom gradu ostaće upisana zlatnim slovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading